Om oss

Sykkelstasjonen.no – vår historie Sykkelstasjonen.no ble etablert i 2009 av to tidligere syklister. Butikken ble startet uten annet enn deres lidenskap for sykkel. Fra ingenting har butikken gjennom hardt arbeid vokst seg gradvis til en seriøs aktør i markedet. Butikken ble først åpnet ved Valhellene i Fredrikstad med bare 60 kvadratmeter. Her var det noen få komponenter, tre sykler og butikken holdt åpent tre dager per uke. I 2012 hadde vi økt sin kundegruppe og var nå i stand til å holde åpent fem dager pr. uke med ca 100 sykler som selges. I 2014 tok vi sjangsen og investerte all kapital for å flytte butikken til ett nytt sted i Fredrikstad, og endte opp ved Rolvsøyveien i flotte lokaler med gratis parkering og nesten over 200 kvadratmeter butikk & 100 kvm verksted/lager. Allerede første året var salget av sykler doblet og kundegruppen utvidet. Behovet for en rendyrket sykkelbutikk som driftes med lidenskap og kunnskap om sykkel var stort i Fredrikstad.

Vi som jobber på Sykkelstasjonen Vi er stolte av vårt personalet som alle er profersjonelle, kompetente og samtidig nært knyttet til sykkelsporten. I en hektisk hverdag er det viktig for oss å ikke stagnere utviklingen og vi tilstreber oss hele tiden ny kunnskap ved å reise rundt på kurs fra våre viktigste leverandører. Sykkelbransjen er stadig i utvikling, og derfor prioriter vi overskudd og tid på å holde oss oppdatert for å kunne yte den servicen som våre kunder forventer og fortjener.

Utholdenhet & lidenskap – nøkkelen til vekst Sykkel er en utholdenhets idrett, men også en lagidrett. Vi tror at vår nøkkel til vekst har vært vår utholdenhet og lidenskap for sykling. Vi har fulgt endringene i sykkelindustrien og på en forsiktig med god måte implementert dette i butikkutvalget. Dette om det gjelder hjulstørrelse på MTB, girsystemer på landevei, e-sykkel revoulsjonen, elektroniske gir, Bikefit, wattmåler utvikling og mye mer. Vi har pr. idag ett stort vareutvalg av sykler, fra fulldempet MTB, terrengsykler, EL-sykler, landevei, hybrider, klassiske bysykler, barnesykler, balansesykler og selvsagt ett stort og godt utvalg av tilbehør både til sykkelen og syklisten. Vårt prisnivå har vi valgt å holde lavt, i motsetning til det som er normalt for spesialforhandlere. Vi matcher de aller fleste nettpriser, dette for å kunne være konkurransedyktige i ett hardt marked.

Nettbutikk – Webshop Med bakgrunn i sykkelbransjens endring åpnet vi i tillegg til vår fysiske butikk i 2013 en egen nettbutikk. Denne er en integrert del av vår butikk hvor folk bestiller på forhånd og kan hente fysisk i butikken eller velge sending. Vårt hovedmål vil alltid først og fremst være å gi våre kunder den beste servicen. Til tross for at web salg vokser i verden (ikke bare i sykkelindustrien) har vi tro på at vår kunnskap, erfaring og kvalitet er vår viktigste bidrag til å øke den ekte sykkelgleden hos våre kunder.