Sammenlign produkter

Du kan sammenligne inntil 5 produkter

fjern alle produkter

Om oss

Vårt budskap – vårt ønske og vår misjon!

Sykling er lidenskap! Sykling er så mye forskjellig, og hver og en av oss har ett forhold til denne materielle tingen på to hjul. Enten det er den daglige transportfremkomsten til jobb/skole, skrubbsåret på kneet du fikk da du var 4 år, luktene du kjenner når du sitter på kontoret og drømmer om stiturene i skogen, eller fartsfølelsen som får hårene til å stritte når du tenker på hvor fantastisk deilig det var den gangen du satt ny PR på den faste asfaltstrekka...

Vår misjon er å beholde denne magien – din lidenskap for sykling. At den skal være ett naturlig valg for både transport gjennom byen, eller til jobb/skole. At trening med sykkel skal være gøy, at du opplever det som gode opplevelser gang på gang. Med riktig utstyr, med en godt vedlikeholdt sykkel så er vårt ønske å bidra til minnerike opplevelser som varer lengre enn selve sykkelturen.


 

Våre verdier

  •  Service – ingen spørsmål er dumme eller for vanskelige. Vi elsker utfordringer, og særlig å løse dem! Vi ønsker å være her for alle, fra erfarne syklister til nybegynnerne. Fra de minste små på balansesykkel til eldre som ønsker en god el-sykkel for transport. Er du aktive syklist og har utfordringer med hva slags gir-utveksling du kan ha på sykkelen din, eller er du transportsyklist og fryser på tærne eller har du nettopp bestemt seg for å kjøpe sin første sykkel og ikke helt vet hvor man skal begynne. Det er service vi lever av og for. Vi er her for alle syklister!
  •  Glede og moro – dette er verdier som vi aldri vil stryke. Enten det er snakk om vårt daglige arbeid, eller ute på sykkelen, så streber vi etter en hyggelig prosess som skaper positivitet. Smil i øynene til en fornøyd kunde sier mer enn 1000 ord.
  •  Utdanning – vi forstår kunnskapens kraft. En av våre viktigste verdier er at kunnskap er en kontinuerlig prosess. Vi streber etter å alltid holde oss oppdatert og vi er glade for å dele vår kunnskap med våre kunder og venner.
  •  Kvalitet – vi streber etter høy kvalitet i alle ledd hos oss. Fra dyktige mekanikere, godt verksted, høy kvalitet på verktøy vi bruker, på varelager i butikken, på kunnskap om alle sider ved sykling, på sykkeltilpasning, på all jobb som gjøres på sykler og til alle råd & tips til våre kunder.

 

Vår historie

Sykkelstasjonen.no ble etablert i 2011 av to tidligere aktive syklister; Anders Iversby Hvideberg og Daniels Kristapsons. Gutta møttes på sykkelen hvor de syklet sammen på et belgisk kontinentallag. Etter de begge “la opp” sine aktive karrierer og satsning, var det fortsatt sykling de ønsket å jobbe med.

Sykkelstasjonen ble startet uten annet enn deres lidenskap for sykkel. Fra ingenting har butikken gjennom hardt arbeid vokst seg gradvis til en seriøs aktør i markedet. Butikken ble først åpnet ved Valhellene i Fredrikstad med bare 60 kvadratmeter. Her var det noen få komponenter, tre sykler og butikken holdt åpent tre dager per uke. I 2012 hadde gutta allerede økt sin kundegruppe såpass at de var i stand til å holde åpent fem dager pr. uke med ca 100 sykler pr år.

I 2014 de sjangsen og investerte all kapital for å flytte butikken til ett nytt sted i Fredrikstad, og endte opp ved Rolvsøyveien i flotte lokaler med gratis parkering og nesten over 200 kvadratmeter butikk & 200 kvm verksted/lager. Allerede første året var salget av sykler doblet og kundegruppen utvidet. Behovet for en rendyrket sykkelbutikk som driftes med lidenskap og kunnskap om sykkel var stort i Fredrikstad.

Sykkel er en utholdenhetsidrett, men også en lagidrett. Nøkkelen til Sykkelstasjonens vekst har vært guttas utholdenhet, enorme arbeidsinnsats, deres sultenhet på å alltid yte god service og ikke minst deres kunnskap og lidenskap for sykling.

I en hektisk hverdag er det viktig for oss å ikke stagnere utviklingen og vi tilstreber oss hele tiden ny kunnskap ved å reise rundt på kurs fra våre viktigste leverandører.

 

Sykkelstasjonen er for 2024:

  •  Eneste sertifiserte Shimano Servicesenter i Nedre Glomma
  •  Egne mekanikere med kurs for å ta demperservice på både Rock Shox og Fox
  •  Sertifisert BOSCH E-Bike Expert (elsykler med Bosch motorer)
  •  Bikefit med Retul og GeBiomeized
  •  Specialized Digital Seatbone Mesurment (gratis setemåling)
  •  Specialized / Retul custom skosåler

Sykkelbransjen er stadig i utvikling, og derfor prioriter vi både tid og penger for å holde oss oppdatert for å kunne yte den servicen som våre kunder forventer og fortjener.

 

Sykkelstasjonen – av syklister for syklister!